Objavljeno: nedjelja, 10.05.2020.

Sretan Majčin dan!

Svako dijete u SOS Dječjem selu ima svoju SOS mamu koja s njime gradi blizak odnos, pružajući mu potebnu sigurnost, ljubav i stabilnost, a današnji dan u našim Selima posvećen je upravo njima!

Majčin dan u našim Selima je poseban jer tada svjedočimo nečemu veličanstvenom, dokazu da se - ljubav ljubavlju vraća!

SOS mame osnovna su i najbitnija karika u SOS sustavu skrbi o djeci. Prihvatiti dijete kao svoje i s njime zajednički živjeti težak je, ali neophodan i nezaobilazan dio života u SOS Dječjem selu. Veza koju SOS mama stvara s djecom čvrsta je i dugotrajna te ona opstaje čak i kada mališani odrastu u samostalne osobe, s vlastitim obiteljima i djecom. SOS mama je jednostavno uvijek tu za svoju djecu. Podrška i potpora i oni to dobro znaju i osjećaju.

A djeca to pokazuju na razne načine. Pogled u očima, zagrljaj na ramenima, znak pažnje kada to najmanje očekujemo. 

Upravo iz te ljubavi i zahvalnosti prema svojim SOS mama i tetama nastali su i ovi kreativni radovi naših mališana, koji pokazuju upravo to da - ljubav se ljubavlju vraća!

Galerija kreativnih radova djece povodom Majčinog dana

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više