Objavljeno: petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Prve donacije u kriptovalutama, koje će pomoći 240-ero djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji odrastaju u SOS Dječjem selu Hrvatska, već su počele pristizati tijekom prošle godine.

Kako bi bitcoini i druge kriptovalute uspješno stigle tamo gdje su potrebne – djeci u SOS Dječjim selima i omogućile skrb koju im pružamo - pobrinuli su se naši partneri u Electrocoinu. Oni su nam omogućili sustav donacija, odnosno uslugu PayCek koja omogućava donacije u kriptovalutama. Do sada je kroz Paycek servis prikupljeno preko 115.000 kn u kriptovalutama.

Pozivamo vas da uložite kriptovalute u budućnost naših mališana, jer to je jedino ulaganje sa sigurnim 'rastom'!

Sustavu možete pristupiti putem naše web stranice te na jednostavan način donirati vaše kriptovalute.

Pružajući ljubav i skrb našoj djeci sada, mi im stvaramo mogućnost za razvoj u samostalne, stabilne i vrijedne ljude koji će na pozitivan način doprinositi društvu u budućnosti.

Hvala vam što podržavate sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 23.09.2020.

Koje je vaše sigurno mjesto?

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska održala je Nacionalnu kick-off konferenciju u okviru europskog projekta (REC) ‘Sigurna mjesta i nesmetan razvoj djece – integriranje praksi temeljenih na znanjima o traumi u sustav alternativne skrbi’.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više