Objavljeno: petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Prve donacije u kriptovalutama, koje će pomoći 240-ero djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji odrastaju u SOS Dječjem selu Hrvatska, već su počele pristizati tijekom prošle godine.

Kako bi bitcoini i druge kriptovalute uspješno stigle tamo gdje su potrebne – djeci u SOS Dječjim selima i omogućile skrb koju im pružamo - pobrinuli su se naši partneri u Electrocoinu. Oni su nam omogućili sustav donacija, odnosno uslugu PayCek koja omogućava donacije u kriptovalutama. Do sada je kroz Paycek servis prikupljeno preko 115.000 kn u kriptovalutama.

Pozivamo vas da uložite kriptovalute u budućnost naših mališana, jer to je jedino ulaganje sa sigurnim 'rastom'!

Sustavu možete pristupiti putem naše web stranice te na jednostavan način donirati vaše kriptovalute.

Pružajući ljubav i skrb našoj djeci sada, mi im stvaramo mogućnost za razvoj u samostalne, stabilne i vrijedne ljude koji će na pozitivan način doprinositi društvu u budućnosti.

Hvala vam što podržavate sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više