Objavljeno: petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Međunarodni dan obitelji obilježava se 15. svibnja svake godine. Dan je proglasila Generalna skupština UN 1993. godine  i odražava važnost koju međunarodna zajednica pridaje obiteljima.

Ovogodišnji Međunarodni dan obitelji dolazi u vrijeme jedne od najizazovnijih svjetskih zdravstvenih i socijalnih kriza. Pandemija COVID-19 u 2020. godini posebno je osvijestila važnost ulaganja i brige o najranjivijima u našem društvu, a među njima su svakako i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Naše SOS obitelji i u ovoj krizi ostaju sigurne zahvaljujući brizi SOS mama, teta i svih zaposlenika SOS Dječjeg sela Hrvatska te našim brojnim Prijateljima, donatorima i partnerima koji su nam nastavili biti podrška i ovoj izazovnoj situaciji.

 

Saznajte kako i vi možete pomoći sretno odrastanje djece u obiteljskom okruženju : 

http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više