Objavljeno: ponedjeljak, 18.11.2019.

Ponosimo se Ivanom

Nakon života u SOS Zajednici mladih i završetka srednje škole, naši mladi uspješno pronalaze posao ili nastavljaju fakultetsko obrazovanje. Ponosni smo na našeg Ivana koji je završio preddiplomski studij fizike!

Da, ponos je osjećaj koji nas je ispunio na prošlotjednoj promociji našeg Ivana Kovača, koji je promoviran u sveučilišnog prvostupnika fizike. Ivan je mlada osoba koja je s puno rada, želje, truda i odricanja uspjela doseći prvi dio svoga sna, odnosno uspješno apsolvirati prve tri godine fakultetskog studija.

Ivan tu ne mislili stati pa je upisao diplomski studij na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera kako bi postao magistar edukacije fizike i informatike. Na tom putu mi mu želimo puno sreće i uspjeha te se veselimo sljedećoj promociji i osjećaju ponosa i sreće.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više