fbpx

U Fužinama su se povodom 11. Dana mladih okupili mentori, odgajatelji i mladi iz sve četiri SOS Zajednice mladih. Sudjelovalo je 15-ero mladih, a jedan dan su im se na aktivnostima pridružili i njihovi mentori iz tvrki Janssen i DPD.

Mladi iz sve četiri SOS Zajednice mladih u srijedu su stigli u hostel Fužinarska kuća. Ubrzo nakon što su se smjestili, zaputili su se u dugu šetnju oko jezera Bajer te time kvalitetno iskoristili sunčani dan. U šetnji su im se pridružili odgajatelji iz Zajednica mladih te savjetnik za izlazak iz skrbi i savjetnica u odjelu za razvoj programa.

Drugi je dan bio posvećen zajedničkim radionicama, u koje su bili uključeni četvero mentora iz tvrki Janssen i DPD. Mladi su s mentorima, podijeljeni u grupe, razgovarali o radnim kvalitetama, njihovim prednostima i manama, nakon čega su svoje zaključke prezentirali drugim grupama. Mentori su ostali na ručku i nakon ispunjenog dana se zaputili u Zagreb.

Treći i posljednji dan mladi su ispitali svoje znanje u kvizu na temu geografije, povijesti i trivijalnih zanimljivosti. Nakon kviza i ručka, krenuli su s odgajateljima prema svojim Zajednicama mladih.

Za još jedan uspješan Dan mladih ispunjen učenjem, zabavom i dobrim društvom zahvaljujemo se našim odgajateljima, organizatorima, mentorima iz tvrtki Janssen i DPD koji opet nesebično podijelili svoja znanja i iskustva i, naravno, mladima bez čije volje i energije ovo događanje ne bi bio toliko uspješan.

Kiša nije upropastila zabavu na 11. Danu mladih u Fužinama
Skip to content