fbpx

 

Pronaći posao i predstaviti se na tržištu rada nije lagan zadatak, posebno mladim osobama koji se, po završetku školovanja, pronađu pred ovim izazovom. Mlade osobe, koje odrastaju u skrbi SOS Dječjih sela u Hrvatskoj, imaju podršku zaposlenika tvrtke Janssen u vidu mentoriranja.

Naše partnerstvo s Janssenom započeli smo prije tri godine, no epidemiološke mjere ograničavale su nas u susretu naših mladih i njihovih mentora uživo. S popuštanjem mjera veselimo se prelasku s online radionica na one uživo, koje i mladi i njihovi mentori puno više vole.

Ovoga puta radionica na temu, ‘Kako se predstaviti na razgovoru za posao’, održala se u Osijeku.

U sklopu projekta ‘Mentoriranja mladih u procesu pripreme za izlazak iz skrbi’, u suradnji s tvrtkom Janssen, održan je susret u kojem je četvero mladih iz SOS Zajednica mladih iz Osijeka imalo priliku iskusiti kako izgleda razgovor za posao.

Mladi su razgovarali i družili se sa zaposlenicima, te naučili kako se predstaviti željenom poslodavcu i odgovarati na potrebe tržišta rada svojim vještinama i stečenim znanjima tijekom procesa obrazovanja.

Ispunjeni izvrsnim iskustvom i hvalevrijednim savjetima mladi su završili druženje sa svojim mentorima, uz lijepe pozdrave do idućeg susreta i novih znanja.

Kako se predstaviti na razgovoru za posao: Naši mladi učili od iskusnih mentora
Skip to content