fbpx
KLUPKO VESELJA - škola za roditelje

Svakodnevni izazovi, nedoumice, strahovi, pritisci, očekivanja drugih i od nas samih, osjećaj nemoći, pitanje radim li to dobro? Ovo su samo neki aspekti roditeljske uloge koji stoje nasuprot ispunjenosti, zadovoljstva, bezuvjetne ljubavi i sreće.

Lako je i lijepo s drugima dijeliti sretne trenutke, no tko je uz vas kada naiđete na neku prepreku ili želite nešto više ponuditi vašem djetetu?

Tempo kojim živimo često nas ograničava i ne uspijevamo posvetiti vrijeme svemu čemu bismo htjeli. Ako je jedna od vještina koje biste htjeli razvijati roditeljstvo i uloga u kojoj se želite osjećati sigurnije i snažnije upravo uloga roditelja, ove kratke on-line edukacije će vam pomoći da bilo kada i bilo gdje dobijete informacije koje su vam potrebne.

Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci na području Osječko-baranjske županije provodio je ‘Škole za roditelje’ uživo te je na istima prisustvovalo više od 300 roditelja. Kako bi ovaj sadržaj bio dostupniji što većem broju roditelja, koji žele raditi na sebi i na odnosu sa svojom djecom, odlučili smo ga plasirati on-line.

Voditeljice edukacija su članice mobilnog tima SOS Dječjeg sela Ladimirevci: Matea Mršo, socijalna pedagoginja i Tihana Starčević, psihologinja, koje ćete bolje upoznati kroz videe.

Vjerujemo da ćete dobiti neke nove ideje i proširiti lepezu djelovanja prema i sa vašom djecom na obostrano zadovoljstvo.

Skip to content