fbpx

I ove godine uspješno je realizirana, sad već tradicionalna usksna akcija „Lionsi s ljubavlju za SOS Dječje selo Ladimirevci“, zajednička akcija petnaest Lions klubova Regije Istok.   

U sklopu akcije Lionsi su obradovali 78-ero djece, njihove SOS mame i SOS tete smještenih u 16 SOS kuća. Djecu i njihove mame obradovali su donacijom poklon bonova i slatkih paketa.  

Po dolasku, predstavnike Lions klubova Regije Istok dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić koji se toplo zahvalio Lionsima na ponovnome dolasku i tradicionalnoj uskrsnoj akciji. „Iako je kišni dan, dnevne boravke naših SOS obitelji obasjalo je sunce s puno ljubavi koju ste donijeli sa sobom“ rekao je u zahvali Lionsima direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić.  

Predsjednica LC Mursa Osijek Dajana Gašo-Sokač zahvalila se svim prisutnim klubovima koji su se odazvali i ove godine pomogli da se uspješno realizira zamisao o uskrsnom darivanju djece koju je inicirao LC Mursa Osijek. Nakon kratkog druženja uz sokove i kavu, Lionsi su se uputili u SOS kuće podijeliti bonove i slatkiše povodom nadolazećeg Uskrsa. 

Smijeh i veselje djece, toplina i ljubaznost SOS mama, SOS teta, dobrodošlica i druženje uz kolače koje su priredile mame, tete ali i male dječje ručice napunila su srca svima koji su prve kišne subote u travnju došli u SOS Dječje selo Ladimirevci podružiti se s djecom i SOS  mama i tetama. 

Veliko hvala svim prijateljima kao i Lions klubovima Regije Istok koji su sudjelovali u akciji:  

LC MURSA, LC OSIJEK,  LC KUNE, LC GEA, LC WALDINGER, LC DRAVA, LC ĐAKOVO, LC BUGE, LC VALPOVO-BELIŠĆE, LC BROĐANKE, LC SLAVONSKI BROD LC BELI MANASTIR, LC SLATINA, LC NAŠICE, LC MIHAEL 

Lions klub uskrsnom akcijom opet razveselio SOS Dječje selo Ladmirevci 
Skip to content