fbpx

Uspješno je realizirana, sad već tradicionalna akcija pod nazivom LIONSI S LJUBAVLJU ZA SOS DJEČJE SELO LADIMIREVCI, koju je i ove godine inicirao LC Mursa.

Djeca su svoje želje izrazila putem crteža, a lavice Murse i njihovi prijatelji, kao i dio lionsa Regije Istok koji su se uključili u akciju želje su im i ove godine ispunili. 

U sklopu akcije Lionsi su obradovali 69-tero djece smještenih u 15 SOS kuća. Članove Lions klubova Regije Istok dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić koji se zahvalio svim lionsima Regije Istok i njihovim prijateljima koji su se uključili u akciju i došli u SOS Dječje selo donoseći darove za djecu. Prije same podjele darova Dječji zbor iz OŠ Matije Petra Katančića Valpovo svojim programom pobrinuo se za lijep predblagdanski ugođaj. Smijeh i veselje djece, toplina i ljubaznost SOS mama, SOS teta, dobrodošlica i druženje uz kolače koje su ispekle mame  i tete napunila su srca svima koji su bili u SOS Dječjem selu Ladimirevci i unatoč kišnom danu donijeli radost i toplinu svima koju su sudjelovali u akciji.

Hvala svim našim prijateljima iz Lions klubova Regije Istok koji su svojim osobnim angažmanom doprinijeli kvalitetnom odrastanju djece o kojoj skrbimo u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

LC OSIJEK

LC MURSA OSIJEK

LC KUNE OSIJEK

LC GEA OSIJEK

LC WALDINGER  OSIJEK

LC DRAVA OSIJEK

LC ĐAKOVO

LC BUGE ĐAKOVO

LC VALPOVO-BELIŠĆE

LC BROĐANKE BROD

LC BELI MANASTIR

LC SLATINA

Lionsi ponovno razveselili mališane u SOS Dječjem selu Ladimirevci
Skip to content