fbpx

I ove se godine u SOS Dječjem selu Lekenik održao maskenbal pun raznolikih gostiju, zadivljujućih nastupa i, naravno, najukusnijih krafni.

Među prvim gostima, na maskenbal su stigla djeca maskirana u dimnjačare i vrtlare, koji kao da su došli “ravno s posla”. Osim njih smo vidjeli obilje glazbenih zvijezda koji su plesali, pjevali i svirali za sve goste. Naravno, imali smo i par policajaca koji su čuvali javni red i mir i pazili da netko ne bi ukrao krafne.

Ove smo godine maskenbal otvorili s pjevačkim nastupom, koji je idealno podigao atmosferu za predstavljanje kostima. Svaka kuća izašla je na binu i ponosno predstavila svoje maske, a nekoliko kuća su u sklopu predstavljanja imale i spremnu koreografiju! Nakon zbrajanja glasova i fantastičnog nastupa zaposlenika SOS Dječjeg sela Lekenik, proglasili smo individualne i grupne pobjednike, koji su se doma vratili s velikom, slatkom nagradom.

Veliko hvala Mlinaru, koji je djeci i ove godine donirao najbolje krafne, koje su nestale brzinom svjetlosti – morali smo se zapitati jesu li djeci toliko fine ili je to bilo djelo nekoliko čarobnjaka iz publike.

Maškare u Lekeniku okupile raznovrsno društvo, sa zajedničkom ljubavlju prema krafnama
Skip to content