fbpx

Sigurno ćete se složiti kako smo zemlja brojnih uspješnih nogometaša, a svaka iduća generacija sa sobom donosi i nove mlade nade.

Ponosni smo na dvoje djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik te na dvoje mladih iz SOS Zajednice mladih Zagreb koji su sudjelovali na nogometnom kampu „Barca Academy“ u lipnju. Kamp je trajao pet dana, a održao se na terenima NK Špansko u Zagrebu. Njih četvero imalo je priliku trenirati uz španjolske trenere te prema istim pravilima i principima kao i u čuvenom nogometnom kampu „La Masia“ u Barceloni.

Polaznici kampa usavršavali su svoje vještine trenirajući pozicijsku igru, posjed lopte, vođenje lopte u trku te mjerenje brzine trka na 30 metara. Sve to implementirali su kroz nekoliko odigranih utakmica u skraćenom vremenu od sedam minuta igrajući protiv svojih vršnjaka. Oduševljeni iskustvom na kampu, naša djeca i mladi pokazali su zavidne nogometne vještine koje će im biti odskočna daska za daljnje uspjehe.

Posebno se istaknuo jedan mladić iz SOS Zajednice mladih koji je dobio najviše ocjene za fizičku, taktičku i tehničku kvalitetu izvedbe zadanih elemenata te postoji velika mogućnost za njegovo upućivanje na daljnje provjere u jedan od klubova najviše hrvatske nogometne lige.

Prilika je to koja se pruža jednom u životu i vjerujemo kako će naši talentirani sportaši ovo događanje pamtiti zauvijek. Ponos naše djece i mladih vidljiv je i preko fotografija, a oni su pravi dokaz kako se trud i rad uvijek isplate.

Naša djeca i mladi na Barca nogometnom kampu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content