fbpx

Ladimirevci su još jednom pokazali da imaju dušu, veliko srce i ljubavi za svakoga. Svojim zajedništvom priredili su rođendansku proslavu o kojoj će se pričati. U malome krugu dragih ljudi obilježili su 25. rođendan.

Pjesme i plesa nije nedostajalo. Nakon kreativne izvedbe rođendanske pjesme direktora, Zorana Relića, uslijedile su plesne točke i skečevi s poučnim porukama koje su izvodila djeca.

Njihov trud i originalna izvedba bila je nagrađena gromoglasnim pljeskom. Nakon priredbe uslijedile su aktivnosti na otvorenom. Uz sportske igre, djeca su uživala u dvorcu na napuhavanje i praveći velike balone od sapunice, a najveći red stvorio se kod djevojki odjevenih u vile koje su ukrašavale lica djece.

Rođendanu su prisustvovali i posebni gosti – Batman i Captain America koji su sve svoje moći usmjerili na ludu zabavu s djecom.

Za ukusan rođendanski ručak i ove se godine pobrinuo naš partner Lidl, dok je ukusnu tortu i kolače darovao Dr.Oetker.

Veliko hvala i svim našim prijateljima koji su uveličali rođendansku proslavu: Narodna tehnika Valpovo, Kineziološki fakultet Osijek, Dalal, obrt, Osijek ,Obrt Dekada, Našice.

Našem Dječjem selu Ladimirevci 25. rođendan
Skip to content