fbpx

Ima li ljepšeg načina za obilježiti kraj godine od druženja s poznatom nam i dragom glumicom Milom Elegović? Ova predivna duša svojim je spisateljskim stvaralaštvom obogatila male glumce SOS Dječjeg sela Lekenik.

Ljubav između Mile Elegović i SOS Dječjeg sela rodila se pri prvom susretu. Iskusna glumica prenijela je svoje glumačke vještine na djecu i ohrabrila ih u scenskom nastupu. S druge strane, ova mala divna bića, Milu su inspirirali da napiše priču o sreći.

Tako je ljubav prema djeci i stvaralaštvu pretočila u slikovnicu pod nazivom ‘Zašto ptice pjevaju’, koja govori o radosti i ljepoti življenja. Svoju slikovnicu predstavila je i mališanima iz SOS Dječjeg sela Lekenik, koje je ugostila u Zagrebu, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Uz puno radosti, smijeha i ljubavi Mila je svu prisutnu djecu uključila u čitanje slikovnice. Na jedan posve kreativan i maštovit način, djeca su uz Milu predstavila pravi mali igrokaz. Na oduševljenje svih prisutnih druženje je završeno velikim grupnim zagrljajem i pljeskom.

Veliko hvala Mili Elegović na iskustvu koje je pružila našoj djeci. Divno je biti dio vaše priče.

Naši Lekeničani na predstavljanju slikovnice ‘Zašto ptice pjevaju’
Skip to content