fbpx

Naši mali fotografi poput velikih profesionalaca– 28.09.2021.

U SOS Dječjim selima djeca imaju prilike baviti se raznim izvannastavnim aktivnostima i razvijati potencijalne talente. Tako su proteklog vikenda naši Ladimirevčani dobili priliku učiti nove fotografske vještine od profesionalnog fotografa.

Naši dugogodišnji partneri i prijatelji iz tvrtke CEWE održali su foto radionicu tijekom koje su djeca učila i odmah primjenjivala fotografske vještine.Uzbuđenja nije nedostajalo, kao ni kreativnih fotografija koje su djeca na kraju radionice sačuvala za uspomenu.

Profesionalni fotograf Tomislav Smoljanović, inače službeni CEWE fotograf u Hrvatskoj, prenosio je svoje znanje malim početnicima koji su pokazali interes. Također su pokazali i veliki interes za nove vještine i pomno su pratili instrukcije pa će biti bogatiji za nova foto znanja i vještine, te lijepo iskustvo.

Za potrebe ove foto grupe naš partner Cewe donirao je i digitalne fotoaparate, te uređaj za trenutni ispis fotografija, kako bi djeca svoje najdraže fotografije mogli razviti odmah.

Inače, suradnja SOS Dječjeg sela i CEWE-a traje već dugi niz godina kako u Hrvatskoj, tako i na internacionalnoj razini. I ove godine mislili su na djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima diljem svijeta, pa su donaciju od pobjednika svjetskog foto natječaja CEWE Photo Award, donirali krovnoj organizaciji SOS Kinderdorf-International.

I mi smo ponosni na našu suradnju u Hrvatskoj, te se veselimo novim susretima i učenjima s našim dragim partnerima.

Naši mali fotografi poput velikih profesionalaca
Skip to content