fbpx

Naši maturanti iz SOS Zajednice mladih Zagreb i Velika Gorica sudjelovali su na 6. modnoj reviji Moja maturalna večer u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu.“

Zaklada „Hrvatska za djecu“ okupila je na već tradicionalnoj modnoj reviji 27 maturanata iz alternativne skrbi u hotelu Zonar u Zagrebu. Poznati hrvatski dizajneri i modne kuće za njih su skrojili haljine i odijela za maturalnu večer, a oni su se na jednu večer okušali u ulozi modela. Iz SOS Zajednica mladih sudjelovala su dva dečka i jedna djevojka, za koje je ovaj događaj bilo jedno posebno iskustvo.

– Projektima poput ovog, želimo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti najljepše uspomene. Želimo ostaviti trag u mapi njihovog djetinjstva kao institucija koja ih je podržala upravo u dijelu njihovog emotivnog statusa i nastojala doprinijeti njihovom općem osjećaju sreće – izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

Zahvaljujemo Zakladi „Hrvatska za djecu“ što je i ove godine našim maturantima omogućila večer koja će im ostati u nezaboravnom sjećanju.

 

 

 

 

Foto: Filip Popović

Naši maturanti na šestoj modnoj reviji „Moja maturalna večer“
Skip to content