fbpx

Maturanti iz SOS Zajednica mladih Velika Gorica i Zagreb sudjelovali su na događaju ‘Moja maturalna večer’, koju tradicionalno organizira Zaklada ‘Hrvatska za djecu’.

Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ povezala je preko 30 maturanata iz alternativne skrbi s našim najpoznatijim dizajnerima, koji su za njih skrojili haljine i odijela za maturalnu večer. U dvorani Panorama zagrebačkog Westina održana je revija maturanata koji su pred brojim zvijezdama i medijima prošetali modnom pistom u svom novom ruhu.

Reviju je otvorio nastup poznate violončelistice Ane Rucner, čijoj se pjesmi pridružila i jedna od maturantica. Duet je zaslužio gromoglasni aplauz, nakon kojeg su na modnu pistu izašli ostali maturanti, jedan po jedan. Iz SOS Zajednica mladih sudjelovalo je sedmero maturanata – petorica dečkiju i dvije djevojke.

Najviše se zahvaljujemo Zakladi ‘Hrvatska za djecu’ što su i ovoga puta omogućili našim maturantima da izgledaju kao filmske zvijezde i pružili im večer za pamćenje. Fotografije naših maturanata pogledajte u nastavku!

Naši maturanti zablistali u ruhu poznatih dizajnera
Skip to content