fbpx

Ove godine Plava Laguna ugostila je 12-ero naših mališana iz SOS obitelji Jagoda i Lješnjak, uz njihove SOS mame i tetu. Plava Laguna time je nastavila suradnju s SOS Dječjim selom Ladimirevci te omogućila djeci da uživaju u čarima pravog ljetovanja, u naselju Polynesia*** u Umagu.

„Plava Laguna još je krajem prošle godine ponudila smještaj za SOS obitelji s obzirom da smo svjesni da ovako malenim doprinosom možemo nekome uljepšati djetinjstvo. Drago nam je da su djeca iz Ladimirevaca kod nas, neka i drugi puta, te vjerujemo da će kući ponijeti lijepe uspomene iz našeg Umaga. A suradnju sa SOS Dječjim selom svakako ćemo nastaviti i dalje”- poručili su iz Plave Lagune.

“Veseliji i ‘morskiji’ početak školskih praznika nismo mogli zamisliti. Naši maleni plivači i njihove SOS mame i tete proveli su predivno vrijeme u Umagu. Veliko hvala našim prijateljima iz Plave lagune”- rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Naši mališani uživali su u sedam dana ljetovanja, a svakodnevne morske zabave i veselja nije nedostajalo. No iako je ljetovanje iz snova gotovo, zauvijek će im ostati uspomene koje su ovjekovječili fotografijama koje su slali i svojim prijateljima u Ladimirevce.

Nezaboravno ljeto za SOS obitelji Jagoda i Lješnjak
Skip to content