fbpx

Obojite ovaj Božić s Profil Klettom – 8.12.2020

Prosinac je za mnoge od nas mjesec koji svi s veseljem iščekujemo, to je mjesec obiteljske topline i zajedništva, bliskosti, ljubavi i radosti.  No ove godine blagdani će za nas ipak po mnogo čemu biti drugačiji od prijašnjih. Kako ovog Božića ne bi baš sve bilo tako sivo, naš novi partner Profil Klett osmislio je jednu sasvim posebnu Božićnu čaroliju kako bi ove blagdane obojali za svu djecu iz SOS Dječjih sela.

Ovogodišnji kalendar za 2021. godinu Profil Klett odlučio je ukrasiti ilustracijama iz svakodnevnog života učitelja, koje pokazuju tople, ljudske i zahtjevne situacije s kojima se učitelji nose svakoga dana.

Sve su ilustracije trenutno crno-bijele i trebamo Vašu pomoć da ih obojimo. Da biste obojili ilustracije, kliknite na poveznicu https://bit.ly/bozicnacestitka i otključajte je uz pomoć koda: 4T3B3BUJJMYV.

Pozivamo sve učitelje da se priključe ovoj Božićnoj čaroliji, jer za svakog učitelja koji sudjeluje svojim činom bojanja, Profil Klett donirat će SOS Dječjem selu Hrvatska digitalnu opremu, materijale za učenje stranih jezika, udžbenike i digitalne obrazovne sadržaje za opremanje obrazovnih kutaka u svih 15 kuća u SOS Dječjem selu Lekenik. Cilj ove Božićne čarolije je omogućiti da svako dijete bez odgovarajuće roditeljske skrbi dobije adekvatno obrazovanje, jer obrazovanje je danas najvažnija karta za budućnost.

U daljnjih 6 koraka pogledajte na koji način možete sudjelovati:

  1. Idite na poveznicu: https://bit.ly/bozicnacestitka.
  2. Otvorit će Vam se modul pod naslovom „Božićna humanitarna čarolija Profil Kletta“. Da biste pokrenuli digitalnu bojanku, morate biti registrirani i prijavljeni na web Profil Kletta (u gornjem desnom kutu stranice kliknite na prijavu ili registraciju ako to prethodno niste učinili).
  3. Otvorite jedinicu modula „Obojite svijet s nama! Neka do SOS Dječjeg sela Hrvatska dopru naše boje!“.
  4. Unesite kôd 4T3B3BUJJMYV i kliknite „Aktiviraj“.
  5. Otvorit će Vam se crno-bijele ilustracije koje možete obojiti klikom na paletu, bojama koje odaberete. Tim činom ste sudjelovali u Božićnoj čaroliji i doprinijeli donaciji Profil Kletta za opremanje 15 obrazovnih kutaka u obiteljskim kućama u SOS Dječjem selu Lekenik. Hvala Vam!
  6. Obojenu ilustraciju možete isprintati i/ili spremiti kao pdf dokument.

 

Hvala Vam što sudjelujete u ovoj božićnoj priči i stvarate novi šareni svijet!

Obojite ovaj Božić s Profil Klettom
Skip to content