fbpx

Trideseta godišnjica od osnutka Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska sinoć je posebno obilježena na svečanom prijamu u restoranu Bon Appetit. Događanje je okupilo uzvanike iz sfera društvenog, poslovnog i političkog života Hrvatske.

Po 30. put obilježili smo našu godišnjicu i svima se zahvalili na dugogodišnjoj suradnji i pratnerstvu. Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, u ulozi domaćina pozdravila je sve uzvanike i u kratkom govoru osvrnula se na povijesni kontekst nastanka Udruge. Također je istaknula važnost naše misije i vizije svih ovih godina: “Suština ideje SOS Dječjih sela je, da svako dijete ima pravo na mirno djetinjstvo, siguran i topao dom, u kojem će biti zaštićeno od bilo kakvog oblika zanemarivanja i zlostavljanja. Najvažnije je da dijete odrasta u ljubavi, koju će mu pružiti SOS mama, kako bi jednog dana postalo samostalna osoba, koja je u mogućnosti voditi svoj život.”

Sve okupljene pozdravila je i Predsjednica Udruge, prof. dr. Mariza Katavić, te im se zahvalila na ukazanom prijateljstvu, povjerenju i radu u proteklih 30 godina, nakon čega je uslijedilo ugodno druženje i uživanje u gastronomskim specijalitetima.

Još jednom veliko hvala svim vjernim prijateljima koji su s nama od početka te što i dalje podržavaju misiju stvaranja brižnog doma za svako dijete.

Održan svečani prijam povodom 30. godišnjice Udruge SOS Dječje selo Hrvatska
Skip to content