fbpx

Lipanj je u Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska rezerviran za našu redovnu Skupštinu. Ovogodišnja je bila posebna, jer smo nakon poduže pauze radi mjera uzrokovanih koronavirusom, ponovno imali priliku vidjeti se uživo.

S velikim veseljem Predsjednica Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, Prof. Dr. Mariza Katavić otvorila je 32. Skupštinu Udruge. Nakon usvajanja dnevnog reda, zapisnika prošlogodišnje Skupštine, te izvješća za 2022. godinu uslijedilo je izvješće o aktivnostima Udruge u razdoblju od siječnja do svibnja ove godine.

Tako su pored nacionalne direktorice Udruge Višnje Tuškan-Krupić, direktori pojedinih odjela i programa, kao i SOS Dječjih sela Ladimirevci i Lekenik, prezentirali svoje najveće uspjehe i najznačajnije aktivnosti u prvoj polovici ove godine.

Obzirom na ono što smo čuli, možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima koji ne bi bili mogući bez čvrstog timskog rada, zajedništva i povezanosti. Jer to je jedini ispravan put da i nakon 30 godina djelovanja hrabro nastavimo u ostvarivanju misije stvaranja brižnog doma za svako dijete.

Također, postali smo bogatiji za četiri nova člana Udruge, a samim time jači i ustrajniji u pružanju sigurnog i mirnog okruženja za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Održana 32. Skupština Udruge
Skip to content