fbpx

Naši prijatelji i dugogodišnji partneri Opereta nekretnine proslavili su svoj 20. rođendan u HNK, gdje je naša nacionalna direktorica imala je čast održati kratak govor.

Povodom svoje 20. godišnjice poslovanja, Opereta je u dvorani zagrebačkog HNK organizirala nadasve otmjenu proslavu. Sukladno svome imenu, Opereta je za svoje uzvanike priredila izvatke operete Šišmiš, koji su zaslužili gromoglasan aplauz pune dvorane.

Prije nastupa, direktor i osnivač Opereta nekretnina Boro Vujović na pozornicu je pozvao našu nacionalnu direktoricu Višnju Tuškan-Krupić. Gospođa Tuškan-Krupić osvrnula se na uspješnu suradnju s Operetom koja traje od 2017. godine te se zahvalila gospodinu Vujoviću na njihovom doprinosu u stvaranju sretnog djetinjstva. Kao znak zahvale, gđa. Tuškan-Krupić je g. Vujoviću u ime naše Udruge darovala umjetničko djelo jednog djeteta koje odrasta u SOS Dječjem selu, dok je Opereta u svom velikodušnom tonu za našu Udrugu donirala 5000 €.

Hvala našim partnerima iz Operete na pozivu na svoju 20. godišnjicu, želimo vam još barem toliko godina uspješnog poslovanja!

Naši partneri Opereta svoju 20. godišnjicu obilježili velikodušnom donacijom
Skip to content