fbpx

Otvorite svoja srca za nove prijatelje – 11.5.2021.

Novi radni tjedan je pred nama i našim SOS predstavnicima koji neumorno rade kako bi djeci osigurali ono što im je potrebno za bezbrižno odrastanje u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih.

Opremljeni zaštitnim maskama te obučeni u narančaste pregače s ID iskaznicama i osmijehom na licu ispričati će vam na koji način i vi možete pomoći djeci i mladima redovitim mjesečnim donacijama.

Zagrebački tim moći ćete susresti 10. – 12.05. u robnoj kući Ikea, a 13. – 15.05. naši SOS predstavnici nalaziti će se u Zagrebačkom Zoološkom, te u Konzumu na Radničkoj. Kroz cijeli tjedan (10. – 15.05.) kucati će na vratima domova u Krapini, Zaboku, Ivanić Gradu, Stubičkim Toplicama, Zlataru, Svetom Ivanu Zelini, Karlovacu i Vrbovcu.

Također, tijekom cijelog tjedna od SOS predstavnika možete primiti i poziv. Naši djelatnici u pozivnom centru mogu vas nazvati i tijekom ugodnog razgovora dati vam sliku sretnog odrastanja u SOS Dječjim selima te vam objasniti kako vi možete pomoći u tome.

U periodu od 10. – 14.05. osječki tim moći ćete susresti na ulicama slijedećih gradova i gradskih četvrti: Vinkovci, Vukovar, Rokovci, Andrijaševci, Bršadin, Viškovci, Forkuševci, Semeljci, Kešinci, Darda, Mece, Sarvaš, Bijelo Brdo, Tomašanci, Gorjani, Josipovac Punitovački, Punitovci, Đakovo, Đakovački Selci, Đakovačka Satnica, Beli Manastir, Gorjani, Kuševac, Klisa, Gašinci, Široko Polje, Vuka, Tenja, Osijek: Centar, Jug, Sjenjak.

Mi vas pozivamo da zastanete pored naših SOS predstavnika ili da ih pustite u svoje domove, te da otvorite svoja srca za nove prijatelje.

Otvorite svoja srca za nove prijatelje – 11.5.2021.
Skip to content