fbpx

Otvorite svoja vrata Klubu prijatelja – 9.11.2020

Iako nam zima kuca na vrata, naši SOS predstavnici su na terenu i neumorno rade kako bi pomogli djeci u SOS Dječjim selima osigurati topli dom. U već prepoznatljivom izdanju, koje čini narančasta pregača, ID iskaznica te osmijeh na licu, možete ih susresti na nekoliko lokacija diljem lijepe naše.

Ovoga tjedna u Zagrebu ih možete susresti u robnoj kući IKEA te u City Centru One West gdje će vam rado ispričati sve o životu i odrastanju djece u našim selima. Također, ako se nalazite u Karlovcu ili Svetom Ivanu Zelini, naši predstavnici će vam pokucati na vrata te vam objasniti na koji način možete pomoći djeci i postati njihov prijatelj. U Slavoniji ih možete očekivati u Bukovlju, Sapcima, Garčinu, Selni, Trnjanima, Vranovcima.  U Osijeku ćete ih ovaj tjedan moći susresti u četvrti Retfala, Jug 2, Centru, Donjem Gradu, Bosutskom naselju kao i u Vinkovcima i njegovoj okolici.

Mi vas pozivamo da i vi postanite dio Kluba prijatelja i pridonesete bezbrižnom djetinjstvu djeci koja su svoj trajni dom pronašla u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih u Republici Hrvatskoj.

Otvorite svoja vrata Klubu prijatelja
Skip to content