fbpx

Ovoga svibnja SOS Dječje selo Hrvatska postaje dijelom zanimljive biciklističke rute, koja će se voziti kroz pitoreskni kraj Jaske.

‘Biciklizam je nešto sto povezuje sve generacije i nije samo prijevozno sredstvo. Pamtim prve vožnje iz djetinjstva koje su mi priuštile neka nova poznanstva i zdrav oblik zabave. Želja mi je omogućiti tako nešto i djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska pa tako pokrećem novu akciju’, rekao je gospodin Ivan Puškarić.

Sama ruta biciklijade je srcolikog oblika i prolazi pitoresknim predjelima jaskanskog kraja, a dužina je 42 km.

Svi zainteresirani vozili bi ovu rutu u nedjelju 15. svibnja 2022. Osim što bi ispunili svoja srca predivnom sportskom aktivnošću i krajolikom, svi sudionici bili bi posebno nagrađeni ljepotom pomaganja, jer bi samim sudjelovanjem pomogli u prikupljanju sredstava za nove bicikle i biciklističku opremu, za djecu koja odrastaju u skrbi SOS Dječjih sela u Hrvatskoj.

 

Iz SOS Dječjeg sela poručuju:

Biti sretno dijete za nas znači odrastati u sigurnom i mirnom obiteljskom okruženju. Uživati u ljubavi i podršci osoba od povjerenja i biti okružen ljudima koji nas vole, poštuju i prihvaćaju. Smatramo da nijedno dijete ne bi smjelo odrastati samo i zato se već punih 30 godina trudimo pružati brižan dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Djeca koja svoja odrastanje nastavljaju unutar SOS Dječjih sela imaju mogućnost biti dijelom velike SOS obitelji. U takvoj obitelji djeca mogu biti djeca. Mogu biti štogod požele. Tako ih svakodnevno potičemo da se razvijaju u kreativnim i sportskim aktivnostima. Jedna od najdražih i najraširenijih jest upravo vožnja biciklom. Gotovo svako dijete, od najmlađih vrtićanaca, do starijih školaraca, znaju voziti barem jednu ‘vrstu ljubimca na dva kotača’.

Bicikliranje nas ispunjava i jako veseli, pa sa sigurnošću možemo reći da ‘bicikliramo sa srcem’. Baš kao i naš novi prijatelj gospodin Ivan Puškarić, koji je spojio ljepotu bicikliranja i pomoći djeci u potrebi, te pokrenuo akciju pod nazivom ‘Pedal With Heart’.

Prijaviti se mozete putem stoperica.hr: https://www.stoperica.hr/…/pedal-with-heart-za-sos…/91.

Za prvih 100 uplaćenih kotizacija pripremili smo bogati startni paket. Svi ostali dobit će medalju.

Za sve sudionike bit ce osigurana okrijepa u perivoju dvorca Erdody, a prijave se zaprimanju do 08.svibnja 2022. Kotizacija iznosi 100 kuna.

Raspis:
Start i cilj: Park dvorca Erdödy, Jastrebarsko
15. svibnja 2022.
Vrijeme : 10:00 sati
Dužina staze: 42km srcolikog oblika
Kotizacija: 100kn. Kotizacija u cijelosti ide za nabavku bicikala i opreme za djecu u SOS Dječjim selima.
Uplatnica se generira nakon prijave pored Vašeg imena.
Za sve sudionike osigurana medalja i okrijepa po završetku biciklijade.  Prvih 100 ktizacija dobiva i poklon sponzora.
Prijave otvorene do 9. svibnja 2022.
Pedal with Heart za SOS Dječje selo Hrvatska
Skip to content