fbpx

Imati vjerne prijatelje na koje se možeš osloniti prava je radost. Upravo takvi su čelni ljudi iz tvrtke Pepco koji već četvrtu godinu zaredom podupiru rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska. 

Da je učenje kroz igru i zabavu najbolje za svako dijete, naši su prijatelji odmah znali. Tako su ovu divnu suradnju započeli financiranjem opreme za rad naše ‘Male igraonice’ u SOS Dječjem selu Lekenik. Tamo naši najmlađi, od tri do pet godina, provode vrijeme uz igru, na kreativnim radionicama, druženju i stvaranju prijateljstava. 

Ljeto 2019. godine mališani iz Lekenika pamtit će po ljetovanju u Rovanjskoj, kojeg su im omogućili partneri iz tvrtke Pepco, a već iduće godine financirali su rekonstrukciju LAN mreže kako bi stanovnici i djelatnici SOS Dječjeg sela Lekenik nesmetano koristili sve blagodati interneta. 

Zadnje dvije godine naše je prijateljstvo raslo. Pa su tako prijatelji iz tvrtke Pepco odlučili uložiti u opremanje i uređenje sve četiri SOS Zajednice mladih: u Zagrebu, Velikoj Gorici i dvije u Osijeku. Time s podigli kvalitetu života mladih osoba u Zajednicama i uljepšali im svakodnevicu. 

Od srca iskreno hvala tvrtki Pepco na svesrdnoj podršci u radu i djelovanju naše Udruge. Radujemo se nastavku suradnju i novim prijateljskim avanturama. 

Pepco – vjerni prijatelji djece iz mladih iz SOS  Dječjih sela 
Skip to content