fbpx

Postanite član Kluba prijatelja – 15.3.2021.

Prepoznatljive narančaste pregače, ID iskaznice oko vrata, zaštitna oprema i toplina oko srca – to su naši SOS predstavnici! Zastanite na trenutak kraj njih i poslušajte na koji način možete pomoći djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ovoga tjedna naše predstavnike iz Zagreba možete susresti u robnoj kući Ikea i Kauflandu na Branimirovoj od ponedjeljka 15. do srijede 17.03, te u Konzumu na Radničkoj od 18. do 19.03.
U periodu od 15. do 20.03. moći ćete ih susresti u Samoboru, Sv. Ivanu Zelini, Ivanić Gradu, Velikoj Gorici, Bjelovaru te Karlovcu.

Naši predstavnici iz Osijeka biti će na terenu od 15. do 19.03. te će kucati na vrata domova na slijedećim lokacijama: Vinkovci, Vukovar, Rokovci, Andrijaševci, Bršadin, Darda, Mece, Sarvaš, Bijelo Brdo, Tomašanci, Gorjani, Josipovac Punitovački, Punitovci, Đakovo, Đakovački Selci, Đakovačka Satnica, Beli Manastir, Gorjani, Kuševac, Tenja, Osijek: Centar, Jug, Sjenjak.

Od naših SOS predstavnika možete očekivati i telefonski poziv u kojem će vam tijekom ugodnog razgovora ispričati sve što vas zanima o životu i odrastanju djece u SOS Dječjim selima, te vam ponuditi da im pomažete redovitim mjesečnim donacijama. Vaše redovite mjesečne donacije čine razliku i zato djeca i mladi u SOS dječjim selima mogu odrastati kao i svako drugo dijete u toplini doma uz bezuvjetnu ljubav SOS mama.

Postanite i Vi član Kluba prijatelja i podržite sretno odrastanje djece i mladih koji su svoj trajni dom našli u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih u Republici Hrvatskoj.

Postanite član Kluba prijatelja
Skip to content