fbpx

Postanite Prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska! – 17.11.2020

Novi radni tjedan je pred nama i našim SOS predstavnicima koji na terenu daju sve od sebe kako bi djeci osigurali sve ono što im je potrebno za sretno i bezbrižno odrastanje. Opremljeni zaštitnim maskama i rukavicama te obučeni u narančaste pregače ili jakne, s ID iskaznicama i osmijehom na licu, ispričati će vam na koji način i vi možete pomoći djeci i mladima redovitim mjesečnim donacijama.

Zagrebački tim moći ćete susresti 16. – 17.11. u robnoj kući Ikea i Kafulandu u Sesvetama, te 19. – 21.11. u King Crossu, Sv. Ivanu Zelini i Karlovcu.

Osječki tim kucati će na vrata u gradskim četvrtima Retfala, Donji grad, Bosutsko, Centar, Zrinjevac, Jug 2. Također, moći će ih susresti i stanovnici sljedećih gradova i naselja: Vinkovci, Slakovci, Korođ, Tordinci, Jarmina, Stari Jankovci, Novi Jankovci, Mirkovci, Donji Miholjac, Sveti Đurađ, Čamagajevci, Radikovci, Magadenovac, Miholjac Porečki, Rakitovica.

Mi vas pozivamo da zastanete pored naših SOS predstavnika i da im otvorite svoja vrata. Postanite i vi prijatelj djeci u SOS Dječjim selima jer vaša nam je pomoć iznimno važna!

Postanite Prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska!
Skip to content