fbpx

Postanite prijatelji djeci u SOS Dječjim selima – 13.4.2021

Ovoga tjedna odvojite nekoliko minuta za naše SOS predstavnike koji će vam rado ispričati sve što vas zanima o životu i odrastanju djece u SOS Dječjim selima. Naši SOS predstavnici ponuditi će vam da postanete član našeg Kluba prijatelja te da djeci pomažete redovitim mjesečnim donacijama. Lako ćete ih prepoznati na ulici ili nekom od trgovačkih centara jer su obučeni u prepoznatljive narančaste pregače, nose svoje ID iskaznice te zaštitne maske i rukavice. Također, od SOS predstavnika možete primiti i poziv. Naši djelatnici u pozivnom centru mogu vas nazvati i tijekom ugodnog razgovora dati vam sliku sretnog odrastanja u SOS Dječjim selima te vam objasniti kako vi možete pomoći u tome.

U tjednu od 12. do 17.04. naše predstavnike možete susresti na nekoliko lokacija.

U Zagrebu ih možete pronaći u robnoj kući Ikea i Kauflandu u Sesvetama od 12. do 14.04., te u Zoološkom vrtu od 15. do 17.04. Također, u periodu od 12. do 17.04. naše SOS predstavnike moći ćete susresti i u Krapini, Zaboku, Stubičkim Toplicama, Zlataru, Svetom Ivanu Zelini, Karlovcu, Vrbovcu, Samobou, Velikoj Gorici i Zaprešiću.

Od 12. do 14.04. naši SOS predstavnici kucati će na vrata domova u Virovitici, a od 12. do 16. u osječki tim nalaziti će se na slijedećim lokacijama: Vinkovci, Vukovar, Rokovci, Andrijaševci, Bršadin, Viškovci, Forkuševci, Semeljci, Kešinci, Darda, Mece, Sarvaš, Bijelo Brdo, Tomašanci, Gorjani, Josipovac Punitovački, Punitovci, Đakovo, Đakovački Selci, Đakovačka Satnica, Beli Manastir, Gorjani, Kuševac, Klisa, Gašinci, Široko Polje, Vuka, Tenja, Osijek: Centar, Jug, Sjenjak.

Mi vas pozivamo da zastanete pored naših SOS predstavnika te da ih pustite u svoje domove.

Postanite i vi prijatelj djeci u SOS Dječjim selima jer vaša im je pomoć iznimno važna!

Postanite prijatelji djeci u SOS Dječjim selima
Skip to content