fbpx

Pridružite nam se u Hotelu Dubrovnik na završnom događanju u okviru projekta “Mreža suradnje za ostvarivanje dobrobiti i prava djece”, koje će se održati u 20. veljače 2024. godine.

Nakon nešto više od godine dana trajanja projekta, stigli smo do završnog događanja projekta “Mreža suradnje za ostvarivanje dobrobiti i prava djece”. Kroz ovaj projekt osnovana je Mreža udruga za zaštitu prava djece, u koju su uključeno 18 udruga iz Grada Zagreba, Šibensko–kninske, Brodsko–posavske, Osječko–baranjske i Primorsko–goranske županije.

Na završnom događanju predstavit će se ključni nalazi provedenog praćenja javne politike u području implementacije savjetodavne podrške djeci iz ranjivih skupina i njihovim obiteljima koje se pružaju u suradnji države i udruga, zaključci i prijedlozi unaprjeđenja, metodologija provedene analize kao i druge aktivnosti i rezultati projekta. Analizu je provela Mreža udruga za zaštitu prava djece.

Savjetodavne usluge važan su dio podrške koje udruge pružanju djeci u nepovoljnom položaju, kao što su djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, s problemima u ponašanju, žrtve nasilja, s invaliditetom, s teškoćama, u osjetljivim obiteljskim situacijama, u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti, te članovima njihovih obitelji.

Događanje će se održati u utorak, 20. veljače 2024. godine, u trajanju od 13:00 do 15:00. Održat će se u dvorani Ban Mažuranić Hotela Dubrovnik (Gajeva 1, Zagreb). Za sudjelovanje se možete prijaviti na mail Prijaviti se možete do 19. veljače 2024. godine, do 12 sati.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti!

Pozivamo vas na završno događanje u okviru projekta “Mreža suradnje za ostvarivanje dobrobiti i prava djece”!
Skip to content