fbpx

Pridonesite bezbrižnom odrastanju – 7.06.2021.

Novi radni tjedan je pred nama i našim SOS predstavnicima koji vas ovoga tjedna očekuju na nekoliko lokacija. Opremljeni zaštitnim maskama te obučeni u narančaste pregače s ID iskaznicama i osmijehom na licu ispričati će vam na koji način i vi možete pomoći u odrastanju djece i mladih redovitim mjesečnim donacijama. Isto tako, od SOS predstavnika možete primiti i poziv. Naši djelatnici u pozivnom centru mogu vas nazvati i tijekom ugodnog razgovora ispričati vam sve što vas zanima o životu djece u SOS Dječjim selima te vam objasniti kako možete pomoći u tome.

Ovoga tjedna naše SOS predstavnike možete susresti na slijedećim lokacijama:

 

TIM ZAGREB:

  • IKEA 07.06. – 09.06.
  • Zoološki vrt Maksimir 10.06. – 12.06.
  • Karlovac 10.06.

TIM OSIJEK:

  • Orahovica i okolica, Feričanci, Donja Motičina 07.06. – 09.06.
  • Vinkovci, Vukovar, Kneževi Vinogradi, Podgorač, Stipanovci, Vukojevci, Čokadinci, Kneževo, Branjina, Duboševica, Uglješ, Novi Čeminac, Jagodnjak, Ivankovo, Vođinci, Novi Mikanovci, Vrbica. Osijek: Centar, Jug, Sjenjak 07.06. – 11.06.

Mi vas pozivamo da postanite dio Kluba prijatelja i pridonesete bezbrižnom djetinjstvu djeci koja su svoj trajni dom pronašla u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih u Republici Hrvatskoj, jer vaša im je pomoć iznimno važna!

Pridonesite bezbrižnom odrastanju
Skip to content