fbpx

Pridružite se najboljem Klubu u gradu! – 30.11.2020.

Osijek (2)

Uvijek s osmijehom na licu i spremni za razgovor – to su naši SOS predstavnici!

Bez obzira na hladno vrijeme koje nosi prosinac, oni su na terenu i s veseljem će vam ispričati sve ono što želite znati o odrastanju djece i mladih u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih. Lako ćete ih prepoznati na ulici ili nekom od trgovačkih centara jer su obučeni u prepoznatljive narančaste pregače ili jakne, sa zaštitnim maskama i rukavicama te ID iskaznicama.

U Zagrebu ih ovoga tjedna možete sresti u robnoj kući Ikea te Kauflandu u Dubravi u periodu od 30.11. do 2.12., te u Westgate-u od 2.12. do 5.12.

Slavonski tim kucati će na vrata u Slavonskom brodu i okolici od 30.11. do 2.12., te u Osijeku u četvrtima Retfala, Bosutsko, Centar, Zrinjevac, Jug 2, zatim u selu Laslovo, Vinkovcima, naselju Korođ i Briješće te općini Tordinci od 30.11. do 4.12.

Ako želite pomoći djeci i mladima osigurati topli dom i bezbrižno djetinjstvo, zastanite pored naših SOS predstavnika ili im otvorite vrata svog doma, i saznajte na koji način možete pridonijeti u ostvarenju tog cilja. Postanite i Vi dio našeg Kluba prijatelja!

Pridružite se najboljem Klubu u gradu! – 30.11.2020.
Skip to content