fbpx

Predstavnici 14 Lions klubova regije Istok razveselili su djecu i SOS mame SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Volimo kada nam vikend protekne u ugodnom društvu, zabavi i veselju. Upravo takva bila je subota u Ladimirevcima, kada su predstavnici čak 14 Lions klubova regije Istok posjetili stanovnike SOS Dječjeg sela.

Nakon prigodnog predblagdanskog pozdrava direktora SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zorana Relića, guvernera ‘Distrikta 126 Hrvatska’, Joze Berečića i predsjednice Lions kluba Mursa, gospođe Irelle Bogut, program je započeo lutkarskom animacijom članice ‘Lions kluba Mursa’, Mirne Peranić.

Naši gosti sa sobom su donijeli dašak Istre i to u obliku predstave ‘Putovanje kroz Zbrdazdoliju’ u režiji Roberta Raponje i izvedbi ‘Teatra Fort Forno’ iz Buzeta. Nakon predstave o prijateljstvu, strpljivosti, toleranciji i odgovornosti prema prirodi, u svijetu u kojem vladaju ljepota i dobrota, uz veselu animaciju tijelima glumaca i kostimima, naši su prijatelji podijelili poklon bonove i slatkiše, povodom nadolazećeg Uskrsa za 82 djeteta i 16 mama.

‘Smijeh, cika i veselje djece, baš kao i toplina i ljubaznost SOS mama u SOS kućama nadvladali su tmurnost dana i unijeli radost Uskrsa u srca svih nas. Ugodno smo se družili s obiteljima uz peciva i kolače koje su ispekle vrijedne SOS mame. Veliko hvala u ime ‘Lions kluba Mursa’ svim našim lavovima i lavicama što su uljepšali djeci i djelatnicima nadolezeće blagdane’, rekla je gospođa Irella Bogut, predsjednica Lions kluba Mursa.

‘Članovi Lions klubova Regije Istok iz uloge prijatelja SOS Dječjeg sela Ladimirevci svojim djelovanjem u prošloj i ovoj godini učinili su predblagdansko vrijeme ljepšim i veselijim našoj djeci. Na tome smo im zahvalni jer znamo da je do realizacije susreta i darivanja prethodilo mnogo aktivnosti u kojima su mislili na nas i time su našu malu zajednicu činili sretnijom i jačom’, rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Prijatelji iz Lions klubova unijeli dašak Uskrsa
Skip to content