fbpx

Kreativnim nastupima djece, ali i odraslih, obilježili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Rođendani SOS Dječjih sela primarno su organizirani kako bi se djeca zabavila, što je i ove godine bio uspješno ostvaren zadatak. Svaki mališan našao je aktivnost za sebe. Za one natjecateljskog duha, u sportskom dijelu organizirali smo utrku u vrećama i natjecanje u bacanju frizbija. Mlađoj djeci su ipak bili zanimljiviji dvorac i tobogan na napuhavanje. Kad su u Dječje selo stigli Minion, Pepa Pig i Wednesday Adams, preuzeli su svu pažnju.

U Ladimirevce su u rano jutro stigla i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik sa svojim SOS mamama i tetama te direktorom Mariom Čovićem. Proslavi su se pridružili i mladi iz SOS Zajednice mladih Zagreb, kao i članovi Nacionalnog ureda, uključujući nacionalnu direktoricu Višnju Tuškan-Krupić.

Proslavu je otvorio direktor Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić, koji je svojim fantastičnim nastupom postavio teren za predstave i recitacije djece i mladih.

Za ručak nam je majstor Drago pripremio čobanac, povodom njegovog skorog odlaska u mirovinu nakon 28 godina rada u SOS Dječjem selu. Drago je od prvog dana osiguravao da Dječje selo Ladimirevci bude sigurno i ugodno mjesto za život te smatramo da nije bilo bolje prilike od ove proslave za zahvaliti mu se za sav njegov trud.

Od srca se zahvaljujemo tvrtki Lidl na hrani i piću za sve goste, kao i tvrtki Dr. Oetker, koja već dugi niz godina osigurava slastice za događanja u SOS Dječjim selima.

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci!
Skip to content