fbpx

Stvarati nova prijateljstva za nas je veliko zadovoljstvo i sreća. Tako smo u slavljeničkoj godini naše Udruge, koja obilježava 30 godina djelovanja, sklopili novo partnerstvo s tvrtkom LUKOIL Croatia koja također ove godine obilježava 30 godina postojanja.

Čelni ljudi LUKOIL Croatie prepoznali su ljepotu pomaganja i podržali našu misiju pružanja brižnog doma za svako dijete. Naš rad i viziju da nijedno dijete ne smije odrastati samo, podržali su hvalevrijednom donacijom u iznosu od 20.000 kuna u obliku LUKOIL kartica za kupovinu goriva i dodatnog asortimana na LUKOIIL benzinskim crpkama.

Kako i priliči naše smo nove partnere ugostili u SOS Dječjem selu Lekenik, gdje je gospodin Zhgutov Alexey, country manager LUKOIL Croatie uručio donaciju voditeljici stručnog tima za razvoj djece, psihologinji Jasni Špoljarić. U ugodnom razgovoru naše smo goste upoznali sa svakodnevicom SOS Dječjeg sela, a imali su prilike i upoznati SOS obitelj u kući Potočnica te vidjeti kako odrastaju djeca u našoj skrbi.

Vjerujemo da je ovo tek početak jednoj lijepog prijateljstva kroz koje ćemo zajedničkim snagama pomagati da djeca i mladi u našoj skrbi imaju sve što im je potrebno za djetinjstvo i mladost kakve svatko zaslužuje.

Sklopili smo novo prijateljstvo

Jedan komentar na “Sklopili smo novo prijateljstvo

 • 2. kolovoza 2022. at 15:09
  Permalink

  Drago mi je da se djeca vesele i druže na Mrežnici.
  Osjećam se ispunjeno kada znsam da i ja živim s djecom,tim više jer nemam djece.
  I dalje ću ohrabrivati SOS dječje selo Lekenik!!!
  Voli Vas Gordana!!!

Comments are closed.

Skip to content