fbpx

Kako fotoobjektivom uhvatiti savršen portret? Kako pogoditi pravi kadar, idealno svjetlo i uhvatiti emociju? Koji su trikovi kojima se služe iskusni fotografi? Sve to saznali su naši mali fotografi iz SOS Dječjeg sela Lekenik na foto radionici koju su održali naši partneri iz tvrtke CEWE.

Iskusni fotograf i prijatelj naše djece iz foto radionice, Tomislav Smoljanović, proveo je edukativno i aktivno prijepodne u SOS Dječjem selu Lekenik. Nakon uvodnog dijela u kojem smo naučili koje je značenje riječi fotografija te na što treba obratiti pozornost kod snimanja portreta, mali fotografi podijelili su se u parove i krenuli u potragu za savršenim portretom.

Prostor Društvenog centra i interijer Dječjeg sela poslužio im je za inspiraciju. Slijedeći savjete Tomislava, koji im je čak otkrio i svoje trikove kojima se koristi, fotografi su zabilježili izvrsne kadrove. Njihov rad i trud bit će nagrađen nakon kratkog vijećanja stručnog žirija iz tvrtke CEWE,  a baš svi sudionici dobiti će nagradu za sudjelovanje.

Ovom radionicom nastavili smo našu dugogodišnju suradnju s tvrtkom CEWE, čije prijateljstvo nastavljamo njegovati i uživati u podršci koju nam pružaju.  Uskoro nam stižu i novi fotoaparati s kojima će užitak fotografiranja biti još veći! Hvala im od srca.

Snimiti savršen portret? Sad i to znamo!
Skip to content