fbpx

U SOS Dječjem selu Hrvatska smatramo da nijedno dijete ne smije odrastati samo te da sva djeca trebaju živjeti u stabilnoj i brižnoj obitelji. To im daje slobodu da jednostavno budu djeca.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska već 30 godina uspješno stvara obitelj za nezbrinutu djecu i ostavlja neizbrisiv trag u njihovim životima. U tome veliku ulogu imaju i SOS mame, divne žene velikog srca koje žive svoju ulogu zamjenske mame: igraju se, pišu zadaće, uče, tuguju, raduju se, rastu i dišu s povjerenom im djecom.  

 

Djeca su naša budućnost. Iz dana u dan trudimo se pružiti im dobre temelje bezbrižnog i sretnog odrstanja. Graditi svjetliju budućnost za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ne bi bilo moguće bez podrške naših dugogodišnjih prijatelja – donatora i partnera. Vjernost i nesebična podrška koju pružaju djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima neizbrisiv je trag na njihovom putu ka odrastanju. 

I vi možete ostaviti neizbrisiv trag u životima djece.  Uključite se u našu kampanju ‘Ostavi neizbrisiv trag’, povodom obilježavanja 30 godina Udruge.

Donirajte već danas i zajedno pružimo djeci priliku za uspješan život. 

SOS Dječje selo Hrvatska – neizbrisiv trag dug 30 godina
Skip to content