fbpx

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci kad god se ukaže prilika sudjeluju u organiziranim aktivnostima Hrvatskog saveza CB radio klubova.

Nakon Orahovice, na red je došao i ljetni kamp na moru, a Prvić Luka pokazala se kao idealno mjesto za spoj radionica i ljetovanja.

Radionice elektrotehnike, raketnog modelarstva, upravljanja dronovima, orijentacije u prirodi,  škole plivanja, sportski susreti postavljeni u odličnom šestodnevnom rasporedu u potpunosti su zaokupili dječju pažnju i iz njih izvukli puni kreativni potencijal.

U pratnji četrnaestero djece bili su SOS mama Mirjana i pedagoška pomoćnica Sanja. Osim pohvala voditelja radionica i organizatora ljetnog kampa, veliko priznanje došlo nam je i od jedne gospođe koja je predzadnji dan počastila svu djecu, SOS mamu i pedagošku pomoćnicu sladoledom, a tu gestu popratila je riječima: „gledam vas cijeli tjedan i baš lijepo brinete o djeci“.  

Zahvaljujemo Hrvatskom savezu CB radio klubova na odličnoj organizaciji i provedbi ljetnog kampa koji će ostati u dječjem pamćenju kao jedno pozitivno i lijepo životno iskustvo.

SOS Dječje selo Ladimirevci na Ljetnom kampu „CB za sve!“
Skip to content