fbpx

Unatoč velikim vrućinama, naši SOS predstavnici na terenu predano rade, s ciljem stvaranja boljeg života za one kojima je to najpotrebnije. Ako ih susretnete, s veseljem će vam odgovoriti na sva pitanja koja imate i pružiti sve potrebne informacije.

Nije puno potrebno da biste promijenili nečiji život na bolje. Putem mjesečnih donacija, naš Klub prijatelja djeci u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska omogućava odrastanje u okruženju punom brige i ljubavi. Naši SOS predstavnici posvećeni su tome da Klub prijatelja broji što više članova.

SOS predstavnike dijelimo na zagrebački i osječki tim, a ovaj tjedan (17.7.2023. – 23.7.2023.) ih možete naći na idućim lokacijama:

Zagrebački tim imat će štandove u trgovini IKEA (17.7. – 19.7.), u Zološkom vrtu u Maksimiru (17.7. – 22.7.) te u Kaufandu u Rijeci, u Zemetskoj ulici.

Ove se godine zagrebački tim proširio i krenuo s prikupljanjem donacija od vrata do vrata! Možda pokucaju i na vaša ako živite u jednom od idućih mjesta i gradova: Zagreb i okolica, Velika Gorica i okolica, Stupnik i okolica, Dugo Selo i okolica, Samobor i okolica, Ivanić Grad i okolica, Zaprešić i okolica.

Osječki tim donacije će prikupljati od vrata do vrata u idućim gradovima i mjestima: Osijek i okolica. Vukovar, Vinkovci, Osijek, Čamagajevci, Pačetin, Đakovo, Tomašanci, Gorjani, Josipovac, Čepin, Punitovački, Sarvaš, Beli Manastir, Šećerana, Branjin Vrh, Petlovac, Kneževo,Popovac, Branjina, Tenje, Klisa, Đakovački Selci, Rokovci, Andrijaševci, Semeljci, Tordinci, Vuka, Normanci, Niza, Klisa, Jelisavci, Satnici Šljivoševci, Marinci, Bogdanci, Donji Miholjac, Bilje, Darda, Beli Manastir, Čeminac, Popovac (17.7. – 22.7.) i Vrbanja i okolica (17.7. – 19.7.).

Naše SOS predstavnike uvijek možete lako prepoznati po narančastim pregačama te ID iskaznicama. Nadamo se vidjeti vas na jednoj od navedenih lokacija!

Postanite dio Kluba prijatelja i mijenjajte živote djece!
Skip to content