fbpx

SOS predstavnici opet na terenu – 5.1.2020

Stigla nam je nova 2021. godina, a s njom i prvi radni tjedan ove godine. Nakon što su malo odmorili, naši SOS predstavnici ponovo su na terenu i jedva čekaju da vam ispričaju sve što vas zanima o odrastanju djece u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj te na koji način im i vi možete pomoći.

Ovoga tjedna možete ih susresti na sljedećim lokacijama.

  • Zagreb – Od 4. do 5. siječnja u robnoj kući Ikea, te od 7. do 9. siječnja u shopping centru King Cross Jankomir
  • Osijek – od 4. do 8. siječnja naši SOS predstavnici kucati će po vratima u sljedećim gradovima i naseljima: Bosutsko, Centar, Jug 2, Zrinjevac, Retfala, Sjenjak, Vinkovci, Vukovar, Jarmina, Tordinci, Korođ, Antunovac, Ernestinovo, Livana

Također, od SOS predstavnika možete primiti i poziv. Naši djelatnici u pozivnom centru mogu vas nazvati i tijekom ugodnog razgovora dati vam sliku sretnog odrastanja u SOS Dječjim selima.

Na terenu ćete ih lako uočiti jer su obučeni u već svima prepoznatljive narančaste pregače. Uz njih svaki naš SOS predstavnik ima i svoju ID iskaznicu te zaštitnu masku i rukavice.

Stoga, ako ih susretnete ili ako Vam pokucaju na vrata, odvojite jedan trenutak za njih i poslušajte što vam imaju za reći o životu u SOS Dječjim selima te pomozite da i naša djeca imaju sretno i bezbrižno djetinjstvo, kakvo i zaslužuju.

SOS predstavnici opet na terenu
Skip to content