fbpx

Volonteri tvrtke Undabot uljepšali su kuće Dječjeg sela novim slojem boje na ogradama, a poklonima za mališane su stavili osmijeh na lice svih stanovnika.

Započeli smo jutro uz kavu i peciva, čekajući da se okupe svi volonteri, koji su stigli nasmijani i puni entuzijazma. Nekoliko volontera stigli su sa svojom djecom. Oni su također ostavili svoj doprinos, prije nego što su im pažnju odvukla djeca iz Dječjeg sela, kojima su se pridružili u ganjanju lopte. Nakon toga je bojanje ograda prepušteno odraslima.

Vruć dan nije spriječio volontere da nadmaše očekivanja majstora iz Dječjeg sela. Unatoč visokim temperaturama kroz dan, volonterski tim tvrtke Undabot obojao je ograde tri kuće! Nakon nekoliko sati bojanja, tim je više nego zasluženo predahnuo uz ručak u hladovini.

Za zadnju stavku na dnevnom redu su čak i djeca uzela predah od nogometa te su svi skupa krenuli od kuće do kuće dijeliti vrećice s poklonima. Šetnja kroz Dječje selo i stavljanje osmjeha na lica SOS mama, teta i djece bio je savršen način za završiti radni dan.

Korporativna volontiranja poput ovoga zaista ispunjavaju sve koji sudjeluju. Ne samo volontere, već i zaposlenike i stanovnike Dječjeg sela. Pozitivna energija kroz dan osjetila se u cijelom Dječjem selu.

Veliko hvala tvrtki Undabot na predanom radu i donacijama. Veselimo se idućem druženju!

Volonteri tvrtke Undabot u radnoj akciji uređenja Dječjeg sela
Skip to content