fbpx

Tvrtka Wimax uručila je hvalevrijednu donaciju kojom su pomogli u stvaranju obitelji za djecu i mlade koji odrastaju u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Mlada djevojka koja je definitivno obilježila 2021. godinu jest Kristina Ivanuš. Priču o snažnoj djevojci, koja je unatoč odrastanju izvan biološke obitelji i bolesti perifernih živaca, izrasla u uspješnu studenticu i sportašicu, inspirirala je mnoge. Njezina ljubav prema podmorju i ronjenju tako je inspirirala i domaću tvrtku Wimax, koja je prepoznala ljepotu pomaganja i postala novi partner Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Lansirali su posebnu liniju organskih 100% pamučnih ručnika u bojama mora koje je bila dostupna tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna unutar velikih trgoivačkih lanaca. Tijekom trajanja ove akcije prikupljena je hvalevrijedna donacija.

Kao kruna ove suradnje, ispred tvrtke Wimax direktor Josip Grgić uručio je ček direktorici odjela za donacije i komunikacije SOS Dječjeg sela Hrvatska, Marinki Šenjug. Ovom lijepom gestom zaokružili smo uspješnu suradnju u 2021. godini, a nadamo se i novim uspjesima u nadolazećoj 2022-oj. Našim prijateljima iz tvrtke Wimax od srca hvala.

 

Tvrtka Wimax donirala za sretno odrastanje
Skip to content