fbpx

U Njivicama održan Programski aktiv – 5.10.2020

U Njivicama je od 28.rujna do 1. listopada, 2020. održan Programski aktiv na kojem su sudjelovali zaposlenici programa SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, te Programski odjel Nacionalnog ureda SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U četiri dana su obrađeni mnogobrojni sadržaji koji su za cilj imali unaprijediti brigu o svakom djetetu u našim programima koji nude i promiču lepezu kvalitetnih oblika alternativne skrbi i usluga jačanja obitelji.

Od sadržaja bi posebno istaknuli uvođenje novog temeljnog dokumenta SOS Skrb-Naše obećanje koji definira našu posvećenost kvalitetnoj skrbi za svako dijete u našim programima.

Posebna se pozornost posvetila i razvoju usluga za mlade kojima stvaramo sigurno okruženje i podižemo standarde u postupcima za očuvanje sigurnosti djece i mladih u skladu s našom politikom zaštite djece, međunarodnim standardima i najboljom praksom.

Svim sudionicima zahvaljujemo na ustrajnosti i predanom radu kojim SOS Dječje selo pozicioniraju kao moderan program za zaštitu i zbrinjavanje djece, s uslugama koje se prilagođavaju različitim situacijama djece u lokalnom kontekstu.

U Njivicama održan Programski aktiv
Skip to content