fbpx

Zahvaljujući vrijednoj donaciji naših prijatelja iz različitih društvenih i geografskih okruženja okupljenih u Udruzi „Uvijek tu“ Hrvatska, ove godine u potpunosti smo opremili informatičku radionicu sa deset kompleta kamera i slušalica, što će nam omogućiti kvalitetni nastavak online edukacija djece i zaposlenika.

Četiri SOS obitelji dobile su nove televizore, čime je završen četverogodišnji ciklus nabavke novih televizora za sve SOS obitelji. Svih šesnaest SOS obitelji dobilo je vrijedne prehrambeno-higijenske pakete, a djecu su posebno razveseliti slatki čokoladni pokloni. Naši prijatelji pobrinuli su se i za ravnotežu u prehrani i sve SOS obitelji dobile su i domaće, zdrave, jabuke.

Pored vrijedne donacije raduje nas što su misli naših prijatelja usmjerene prema nama cijele godine i sa velikom željom i nadom očekujemo izlazak iz pandemije kako bi se mogli okupiti i družiti se u različitim sportskim i kulturnim aktivnostima. Do tada zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u donatorskoj akciji Udruge „Uvijek tu“ Hrvatska i time pomogli rad našeg SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Sretan Božić i uspješnu Novu godinu žele vam mali i veliki stanovnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

 

Zahvaljujemo:

Udruzi „Uvijek tu“ Hrvatska, NK Šipovac, Tri šešira, NK Brezik, NK Motičina, NK Croatia Velimirovac, RK Nexe Našice, RK PPD Zagreb, GDCK Našice, GDCK Valpovo, GDCK Biograd na moru, GDCK Split, ODCK Darda, Karolina Osijek, OŠ Dora Pejačević Našice, OŠ I.B. Mažuranić Koška, OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavec, OŠ Darda, OŠ Bilje, OPG Jelica Đurić, Vinarima Moslavine, obitelji Karliček i svim anonimnim donatorima

 

Udruga „Uvijek tu“ Hrvatska pomaže rad SOS Dječjeg sela Ladimirevci
Skip to content