fbpx

Uvijek s osmijehom na licu, naši SOS predstavnici – 29.06.2021.

SOS predstavnica Ana super

Usprkos visokim ljetnim temperaturama, naši SOS predstavnici su na terenu i bore se za osmijehe djece koja su se spletom okolnosti našla u potrebi.

Dovoljno je izdvojiti nekoliko minuta vremena i saslušati SOS predstavnike ako želite postati prijatelj djece i uključiti se u naš Klub prijatelja. Oni će vam ispričati sve o životu i odrastanju djece u Dječjim selima, te vam ponuditi da im pomažete redovitim mjesečnim donacijama.

Ovoga tjedna Zagrebački tim možete vidjeti na sljedećim lokacijama:

  • IKEA 28.06. – 30.06.
  • Kaufland Antuna Šoljana 28.06. – 30.06.
  • ZOO 01.07. – 03.07.

Slavonski tim kucati će na vrata na sljedećim lokacijama u periodu od 28.06. do 02.07.:

  • Vinkovci, Vukovar, Kneževo, Branjina, Uglješ, Josipovac, Višnjevac, Topoline, Normanci, Koška, Niza, Breznica Našička, Jelisavac, Kneževi Vinogradi, Podgorač, Stipanovci, Vukojevci, Čokadinci, Kneževo, Branjina, Duboševica, Uglješ, Novi Čeminac, Jagodnjak, Ivankovo, Vođinci, Novi Mikanovci, Vrbica. Osijek: Centar, Jug, Sjenjak

Također, od SOS predstavnika možete primiti i poziv gdje će vam tijekom ugodnog razgovora ispričati sve što vas zanima o životu djece u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj. Ukoliko ih sretnete na ulici, zastanite pored njih i poslušajte što vam imaju za reći, a ako pozvone na vaša vrata, pustite ih u svoje domove i pomozite da i naša djeca imaju sretno i bezbrižno djetinjstvo, kakvo i zaslužuju.

Uvijek s osmijehom na licu, naši SOS predstavnici – 29.06.2021.
Skip to content