fbpx

Vitezovi Ružice grada čuvaju male i velike stanovnike SOS Dječjeg sela Ladimirevci – 15.4.2020.

Veliko srce i vrijedne ruke naših vitezova i princeza Udruge Red vitezova Ružice grada iz Orahovice pobrinule su se da svaki mali i veliki stanovnik našeg Dječjeg sela primi najviteškiju zaštitnu masku kako bi njom otjerali sve viruse ovoga svijeta. 152 šarene maske različitih veličina, osim što mogu zaštiti naše dišne puteve, štite i naša srca i vjeru da je dobro uvijek jače.

Da su ona stara i zdrava vremena sad bi s našim velikim prijateljima iz Udruge Red vitezova Ružice grada iz Orahovice dogovarali njihov dolazak i viteški program za naš rođendan. Međutim, niti ovo teško vrijeme nije nas postavilo u socijalnu distancu, već samo onu fizičku. Naš dragi prijatelj i predsjednik Udruge, gospodin Vlado Grgić kontaktirao je naše Selo, prije svega pitajući za zdravlje. Drago nam je bilo čuti i da su oni svi dobro i zdravo. Saznali smo da mačevi, lukovi i strijele, buzdovani, štitovi i oklopi trenutno miruju i čekaju sigurnija vremena, jer protiv virusa niti oni ne mogu pomoći.

Na vrijednoj i korisnoj donaciji zahvalio se direkotr SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić: ‘Hvala vam dragi prijatelji što nas čuvate i u dobru i u zlu!’.

Vitezovi Ružice grada čuvaju male i velike stanovnike SOS Dječjeg sela Ladimirevci
Skip to content