fbpx

Naši mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik dobili su priliku provesti uzbudljivu i aktivnu nedjelju u edukativnoj igraonici Igrandia u Zagrebu. Riječ je o posjetu koji je za njih organizirala Zaklada ‘Nema predaje’ GNK Dinamo.

Nakon uzbudljivog prijepodneva u Igrandiji, mališani su se zaputili prema stadionu Maksimir. Iz prve ruke su vidjeli prostorije Kluba i prošli kroz teren stadiona, osjećajući se poput pravih nogometnih zvijezda.

„U SOS Dječjim selima trudimo se djeci graditi uspomene za cijeli život. Vikend proveden u organizaciji Zaklade ‘Nema predaje’, djeca su zasigurno pohranila u lijepa sjećanja. Uz igru i veselje naši su se mališani, barem na jedan dan, osjećali poput pravih nogometaša. Protrčati Dinamovim travnjakom bio je doživljaj za pamćenje. Hvala od srca Zakladi ‘Nema predaje’ na predivnom nastavku suradnje“, istaknuo je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

S osmijesima na licima, mališani su se zaputili prema Lekeniku, prepričavajući svoje dojmove dana koji je na poseban način obilježio i uljepšao jedan dio njihovog djetinjstva.

Zaklada GNK Dinamo za SOS Dječje selo Lekenik
Skip to content