fbpx

Klub prijatelja

Članstvom u Klubu prijatelja pomažete u stvaranju obitelji za našu djecu. Zahvaljujući Vašim mjesečnim donacijama SOS mame mogu brinuti o djeci planirajući mjesečne troškove, a djeca mogu jednostavno biti djeca.

Odaberite iznos Vaše mjesečne donacije

Klub prijatelja

kn
Vaši podaci

Iznos donacije: 75.00 kn

Klub prijatelja

Članstvom u Klubu prijatelja pomažete u stvaranju obitelji za našu djecu. Zahvaljujući Vašim mjesečnim donacijama SOS mame mogu brinuti o djeci planirajući mjesečne troškove, a djeca mogu jednostavno biti djeca.

Klub prijatelja

kn
Vaši podaci

Iznos donacije: 75.00 kn

Ovo je priča o Ireni. Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ponekad život neplanirano i nenadano krene krivim putem, no ako uz sebe imate ljude koji će vas usmjeriti na pravi put, uspjeh je neizbježan.

Iako joj rano djetinjstvo nije proteklo u najvećoj radosti s nepune četiri godine Irena Škarec je upoznala svoju SOS mamu Anu. Uz nju je odrastala punih 12 godina, a Uz odrastanje u SOS Dječjem selu Lekenik vežu je samo lijepa sjećanja.

Tamo je, u SOS kući Potočnica, stekla I svoju najbolju prijateljicu za cijeli život: ‘Matea i ja smo od malih nogu bile nerazdvojne. Ona je moja prijateljica za cijeli život. Dijelimo istu sudbinu i iste probleme, pa se možemo i lakše razumjeti’.

Uz podršku SOS mame, odgajatelja, psihologa I dragih prijatelja iz SOS Dječjeg sela ova je mlada i pametna djevojka 2013. godine upisala Agronomski fakultet u Zagrebu, te sedam godina kasnije diplomirala na smjeru hortikultura i voćarstvo.

‘Da nije SOS Dječjeg sela koji mi je pružio djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje, nikada ne bih imala ovo što imam danas – kvalitetno školovanje, diplomu u ruci i radno iskustvo. Zahvaljujući divnim ljudima koji su radili sa mnom od malih nogu danas sam kvalitetna i kompletna osoba’.

Mnoga djeca u našim SOS dječjim selima imaju jasnu viziju svoje budućnosti. Budi im prijatelj koji će ih voditi prema ispunjenju njihovih snova!

Svojom donacijom sklapaš dugogodišnja prijateljstva. Postani prijatelj SADA!

“Nitko nije postao siromašan dajući drugima.”

Anne Frank

Tko je član Kluba prijatelja?

Član Kluba prijatelja je punoljetna osoba koja svojim redovitim mjesečnim donacijama zajedno sa SOS Dječjim selom Hrvatska stvara brižan dom za svako dijete. Članstvom u Klubu prijatelja pomažete stvaranju obitelji za našu djecu.


Što radi član Kluba prijatelja?

Biti Prijatelj djeci u SOS dječjim selima važna je uloga jer Prijatelj je netko tko ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi. Vaše redovite mjesečne donacije čine razliku i zato djeca i mladi u SOS dječjim selima mogu odrastati kao i svako drugo dijete u toplini doma uz bezuvjetnu ljubav SOS mama. Redovite mjesečne donacije jedine nam mogu omogućiti planiranje budućnosti i provedbu potrebnih aktivnosti. To je ključ uspjeha zbog kojega sve ove godine uspješno skrbimo za naše mališane.


Kako postati član Kluba prijatelja?

Član Kluba prijatelja možete postati na dva načina – osobno se uključiti kod naših SOS predstavnika ili putem online formulara (tiskanice) na našoj web stranici. Sve što Vam je potrebno jeste Vaša bankovna ili kreditna kartica i, naravno, želja za sklapanjem novog prijateljstva.

1. Osobno uključivanje kod SOS predstavnika – naše nasmijane SOS predstavnike možete zateći u shopping centrima, trgovačkim lancima, na javnim gradskim površinama ili Vam jednostavno mogu pokucati na vrata. U svakom slučaju rado će Vam pojasniti što i kako radimo te kako i Vi možete postati član Kluba prijatelja. SOS predstavnici uvijek nose majice s našim logom i ID iskaznicu sa svojim podatcima i uza se imaju formular putem kojega možete aktivirati svoje redovite mjesečne donacije, odnosno trajni nalog ili SEPA formular. Nakon što SOS predstavnik ispuni potrebne podatke, Vama ostaje jedan primjerak obrasca dok drugi SOS Dječje selo Hrvatska dostavlja u Vašu banku na provedbu i on vrijedi do Vašeg opoziva. Na taj način postajete član Kluba prijatelja i Vaše redovite mjesečne donacije započinju prvi puta s datumom koji ste utvrdili na obrascu. Ukoliko želite sami pokrenuti trajni nalog, slobodno nas kontaktirajte.

2. Uključivanje putem online obrasca – na gornjem dijelu ove stranice nalazi se obrazac putem kojeg postajete član Kluba prijatelja. Nakon što ga ispunite i unesete podatke sa svoje kreditne ili debitne kartice, prva donacija biti će odmah realizirana, a daljnje redovite mjesečne donacije ponavljati će se svaki mjesec do Vašeg opoziva.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.


Kako biti aktivan član Kluba prijatelja?

Biti aktivan član Kluba prijatelja nikada nije bilo jednostavnije. Pravi prijatelji među sobom uvijek dijele svoje priče i tajne, zašto bi u ovom prijateljstvu bilo drugačije?

I Vi možete podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima da ste Prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska i pozvati ih da postanu dio naše velike obitelji. Možete im usmeno ispričati nešto o našem prijateljstvu i/ili ih virtualno pozvati putem društvenih mreža da se sami uključe.

Svoju aktivnost možete pokazati i  angažiranim sudjelovanjem u zajedničkoj komunikaciji s nama jer Vaše mišljenje nam je iznimno važno. Rado ćemo poslušati Prijatelja koji nas usmjerava u dobroj vjeri da budemo još bolji i uspješniji.

Mnogo Vas šalje upite kada možete doći i posjetiti SOS dječja sela – ovim putem Vas pozivamo da nas pratite, kako na našoj web stranici, društvenim mrežama tako i da pratite e-Newsletter koji primate od nas, jer kada se održavaju pojedini događaji u selima vjerni Prijatelji su rado viđeni gosti.


Gdje član Kluba prijatelja može pronaći sve potrebne informacije?

Sve informacije vezane uz Klub prijatelja, aktualna događanja u našim selima, kao i one vezane uz sam rad SOS Dječjeg sela Hrvatska možete pronaći na našoj web stranici, ili na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube kanal).

Ukoliko ne pronađete informaciju koju tražite, uvijek nam se možete obratiti i postaviti pitanje na e-mail: ili na telefon: 01/4618 206. Putem e-maila ili telefonom nam u svakom trenutku možete javiti i informaciju o promjeni svojih osobnih podataka ili o preferiranom obliku komunikacije.


Kako prestati biti član Kluba prijatelja?

Ukoliko Vam Vaše prilike više ne dopuštaju da donirate, u svakom trenutku možete opozvati svoje redovite mjesečne donacije jer one su prije svega dobrovoljne. Kontaktirajte nas na e-mail: ili na telefon: 01/4618 206, a mi ćemo Vas uputiti u daljnje korake.

U slučaju da se okolnosti promijene i da se ponovno odlučite postati član Kluba prijatelja, slobodno nam se javite – bit će nam drago.