fbpx
Zajedno stvarajmo bolju budućnost za djecu

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) postaje sve važniji dio strategija poslovanja tvrtki i u svijetu i u nas, a ako dijelite našu viziju da niti jedno dijete ne bi smjelo odrastati samo,  postanite partner SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Partnerstva
Ključni partneri podupiru osnovno funkcioniranje sustava skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska. Ovisno o željama i mogućnostima, ključni partneri financijski podupiru troškove života u SOS obiteljima, troškove logopeda ili drugih stručnjaka koji su nužni za razvoj pojedinog djeteta u našoj skrbi, troškove prijevoza, troškove školskog pribora.
Donacije u proizvodima i uslugama

Partneri se mogu uključiti u rad SOS Dječjeg sela Hrvatska i nefinancijskim donacijama, a to su proizvodi i usluge koje svaka obitelj svakodnevno koristi u obavljanju dnevnih aktivnosti. Njihovim primitkom oslobađaju se financijska sredstva za druge namjene.

Uključivanje zaposlenika

Raditi na povezivanju zaposlenika i pritom činiti društveno odgovorno djelo, dobitna je kombinacija svake tvrtke koja se brine o svojim zaposlenicima. Upravo takav jedan dan možete provesti u SOS Dječjim selima, gdje uz dobru volju, malo truda i veliko srce možete pomoći.

Naši partneri

Skip to content