fbpx

Posao sa srcem

Smislen posao sastavni je dio smislenog života. Ako Vam je važno da pomažete onima kojima je to najpotrebnije te da Vas na kraju radnog dana ispuni osjećaj zadovoljstva jer znate da svojim radom svijet činite boljim mjestom, SOS Dječje selo Hrvatska pravo je mjesto za Vas.

U SOS Dječjem selu Hrvatska njegujemo organizacijsku kulturu koja se temelji na poštovanju, prihvaćanju i visokom stupnju profesionalne odgovornosti. Svjesni smo odgovornosti koju svakodnevno preuzimamo za djecu i mlade koji su nam povjereni na skrb, ali i odgovornosti prema svakom zaposleniku. Radu pristupamo timski jer znamo da samo zajedničkim radom možemo ostvarivati vrhunske rezultate. Nevladina smo i neprofitna organizacija koja ljude stavlja na prvo mjesto.

Naš selekcijski postupak temelji se na procjeni znanja, iskustva i razvojnog potencijala kandidata te usklađenosti u življenju nama bitnih organizacijskih vrijednosti. Poštujemo i potičemo različitost te ne toleriramo diskriminaciju bilo koje vrste, a od izuzetne važnosti nam je motivacija kandidata. Stoga nam je, osim životopisa, vrlo važno pročitati i Vaše motivacijsko pismo kako bismo stekli što bolji uvid o Vašim znanjima, iskustvima i stavovima.

Ponosni smo na svoj rad i doprinos, a dječji smijeh potvrda je kvalitete i važnosti našeg rada.

Pogledajte trenutačno otvorene natječaje i pošaljite nam svoju prijavu.

Veselimo se mogućnosti da baš Vi postanete novi član našeg tima.

POSTANI SOS PREDSTAVNIK ZA LOJALNOST DONATORA (m/ž)

Natječaj za radno mjesto:

SOS Predstavnik za lojalnost donatora (m/ž)

Vrsta zaposlenja:
 Ugovor o radu na određeno

Lokacija:
 Zagreb

Rok prijave: 30.11.2022.

SOS Dječje selo Hrvatska brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Trenutno skrbimo o 240 djece i mladih u SOS Dječjem selu Ladimirevci i Lekenik, te SOS Zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Član smo SOS-Kinderdorf Internationala, najveće svjetske nevladine organizacije koja djeluje u 135 zemalja širom svijeta.
Sve naše donatore okupljamo u Klubu prijatelja i neophodni su za rad SOS Dječjih sela u Hrvatskoj. Njihove donacije čine razliku – Prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska pružaju financijsku podršku kako bismo mogli nastaviti brinuti o našim mališanima.

Postani PR asistent (m/ž)

Natječaj za radno mjesto: PR Asistent – content i event creator (m/ž)

Vrsta zaposlenja: Ugovor o radu na određeno, puno radno vrijeme

Lokacija: Zagreb

Rok za prijavu: 30.11.2022.

SOS Dječje selo Hrvatska brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pruža im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Trenutno skrbimo o 240 djece i mladih u SOS Dječjem selu Ladimirevci i Lekenik, te SOS Zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu.

POSTANI SOS TETA

Najbliži suradnik SOS mama/SOS tata, jesu vedre, komunikativne i suosjećajne osobe od povjerenja. One su SOS tete koje pomažu SOS mami/SOS tati u njihovoj brizi za cijelovitu dobrobit djece u SOS obitelj, te podrška u stvaranju obiteljskog okruženja.

POSTANI SOS MAMA / SOS TATA

Kažu da je biti roditelj najteže i najljepše zanimanje. Biti nekome uzor i sigurna luka prepuna ljubavi izazovna je zadaća. Raditi posao koji ispunjava srce i daje smisao pravo je zadovoljstvo.

Upravo životni poziv SOS mame/SOS tate daje takav osjećaj. Prijavite se!

OTVORENA PRIJAVA

Ukoliko nijedan od gore navedenih natječaja nije u području vašeg interesa, pozivamo vas da nam pošaljete otvorenu prijavu za posao.

Click or drag files to this area to upload. Možete uploadati do 2 datoteke.

Skip to content