fbpx

Posao sa srcem

Smislen posao sastavni je dio smislenog života. Ako Vam je važno da pomažete onima kojima je to najpotrebnije te da Vas na kraju radnog dana ispuni osjećaj zadovoljstva jer znate da svojim radom svijet činite boljim mjestom, SOS Dječje selo Hrvatska pravo je mjesto za Vas.

U SOS Dječjem selu Hrvatska njegujemo organizacijsku kulturu koja se temelji na poštovanju, prihvaćanju i visokom stupnju profesionalne odgovornosti. Svjesni smo odgovornosti koju svakodnevno preuzimamo za djecu i mlade koji su nam povjereni na skrb, ali i odgovornosti prema svakom zaposleniku. Radu pristupamo timski jer znamo da samo zajedničkim radom možemo ostvarivati vrhunske rezultate. Nevladina smo i neprofitna organizacija koja ljude stavlja na prvo mjesto.

Naš selekcijski postupak temelji se na procjeni znanja, iskustva i razvojnog potencijala kandidata te usklađenosti u življenju nama bitnih organizacijskih vrijednosti. Poštujemo i potičemo različitost te ne toleriramo diskriminaciju bilo koje vrste, a od izuzetne važnosti nam je motivacija kandidata. Stoga nam je, osim životopisa, vrlo važno pročitati i Vaše motivacijsko pismo kako bismo stekli što bolji uvid o Vašim znanjima, iskustvima i stavovima.

Ponosni smo na svoj rad i doprinos, a dječji smijeh potvrda je kvalitete i važnosti našeg rada.

Pogledajte trenutačno otvorene natječaje i pošaljite nam svoju prijavu.

Veselimo se mogućnosti da baš Vi postanete novi član našeg tima.

Savjetnik u odjelu za razvoj programa (m/ž)

Natječaj za radno mjesto:

Savjetnika/savjetnice u odjelu za razvoj programa

– za područje rada s mladima u sustavu skrbi i nakon izlaska iz skrbi –

Mjesto obavljanja posla: Zagreb, Nacionalni ured SOS Dječjeg sela Hrvatska

Rok prijave: 21.1.2024.

SOS Dječje selo Hrvatska brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pruža im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Odjel razvoja nacionalnih programa koordinira sve stručne programe u radu s djecom, mladima i obiteljima u okviru djelovanja SOS Dječjeg sela Hrvatska te brine o standardima kvalitete stručnog rada i strategiji razvoja svih SOS programa, u skladu s misijom, vizijom i vrijednostima organizacije.

U potrazi smo za osobom koja bi preuzela odgovornost za područje rada s mladima u sustavu SOS skrbi i nakon izlaska iz skrbi.

SOS obiteljska pomoćnica/pomoćnik (ž/m)

Vi ste hrabra, odana, odgovorna osoba od povjerenja.

Želite doprinijeti odrastanju djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi unutar SOS obitelji? Možete SOS mamama i SOS tetama pomoći oko brige za djecu, u kućanskim poslovima, održavanju SOS kuće.

Prijavite se i pružite podršku SOS obitelji!

Stvaramo okruženje kako bi se djeca osjećala ispunjeno i sretno.

Natječaj za radno mjesto: SOS obiteljska pomoćnica/pomoćnik (ž/m)

Vrsta zaposlenja: ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme

Lokacija: SOS Dječje selo Lekenik

POSTANI SOS TETA

Najbliži suradnik SOS mama/SOS tata, jesu vedre, komunikativne i suosjećajne osobe od povjerenja. One su SOS tete koje pomažu SOS mami/SOS tati u njihovoj brizi za cijelovitu dobrobit djece u SOS obitelj, te podrška u stvaranju obiteljskog okruženja.

POSTANI SOS MAMA / SOS TATA

Kažu da je biti roditelj najteže i najljepše zanimanje. Biti nekome uzor i sigurna luka prepuna ljubavi izazovna je zadaća. Raditi posao koji ispunjava srce i daje smisao pravo je zadovoljstvo.

Upravo životni poziv SOS mame/SOS tate daje takav osjećaj. Prijavite se!

OTVORENA PRIJAVA

Ukoliko nijedan od gore navedenih natječaja nije u području vašeg interesa, pozivamo vas da nam pošaljete otvorenu prijavu za posao.

Skip to content