fbpx

Sigurno ste se ponekad pitali kako izgleda život u SOS Dječjim selima? Sada imate priliku i saznati. Sretni smo što vam možemo predstaviti virtualnu šetnju SOS Dječjim selom Hrvatska.

Naša virtualna tura odvest će vas na zabavno i interaktivno putovanje SOS Dječjim selima u Lekeniku i Ladimirevcima, SOS Zajednicama mladih u Zagrebu, Velikoj Gorici i Osijeku, te uredima naših Mobilnih timova.

Imat ćete priliku vidjet gdje žive, igraju se i uče djeca i mladi u našoj skrbi, te dobiti uvid u razne programe i usluge koje nudimo.

Vjerujemo da će vam ovaj obilazak dočarati svakodnevicu u životima djece, a možda ćete načas i osjetiti ljubav koja se širi našom SOS obitelji.

Udobno se smjestite i pridružite nam se u ovoj virtualnoj avanturi!

Sretni smo što vam možemo predstaviti najnoviji dodatak našoj web stranici – virtualnu šetnju SOS Dječjim selom Hrvatska.

Naša virtualna tura odvest će vas na zabavno i interaktivno putovanje SOS Selima u Lekeniku i Ladimirevcima, SOS Zajednicama i ostalim objektima. Vidjet ćete gdje žive, igraju se i uče djeca i mladi u našoj skrbi, te dobiti uvid u razne programe i usluge koje nudimo za podršku njima i njihovim obiteljima.

Nadamo se da će vam ovaj obilazak pružiti priliku da doživite naša SOS Sela i Zajednice mladih iz prve ruke i inspirirati vas da podržite našu misiju.

Udobno se smjestite i pridružite nam se u ovoj virtualnoj avanturi!

Skip to content